Categorieën
Muziek

Een biebpasje en een gebroken hart

You can hide in your books when your life gets too hard,
but you can’t mend a heart with a library card

De Brabantse Openbare Bibliotheken profileren zich onder de noemer Herontdek de bieb. In het kader van die campagne maken we leden en niet-leden attent op de onverwachte kanten van een moderne Openbare Bibliotheek. Die meer te bieden heeft dan boeken.

Moon Food | Unbunny

Juist in deze periode bracht de Amerikaanse groep Unbunny haar tweede cd Moon food uit. Op een mooie zomeravond vielen bovenstaande regels op. Afkomstig uit het 9e liedje You run like a girl. Een liefdesliedje in de Americana-stijl. Best aardig, maar ze relativeren onze Herontdek de bieb campagne. Met zo’n kaart kun je veel, maar liefdesverdriet voorkomen of helen zit er niet in!

Een ander liedje waarin mend voorkomt is Heart like a wheel van Kate & Anna McGarrigle

Een ander liedje waarin een bibliotheek vookomt is Librarian van My morning jacket

(maandag 28 juni 2010)

Door Hans van Duijnhoven

Bibliothecaris sinds september 1979. Werkzaam in de regio Noord Oost Brabant.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: