Categorieën
Muziek

Luistercafé Noordkade #33 Elvis Presley

Op vrijdag 6 maart stond tijdens de 33e editie van Luistercafé Noordkade Elvis Presley centraal; de jonge Elvis. De muziek werd deze avond verzorgd door Maarten Teekens. Een solo performance. Dat deed hij erg goed en slaagde er in om op zeker moment een groot deel van het publiek te laten meehummen/meezingen. Peter van der Wijst sprak met Michel van Erp, de voorzitter van Elvis matters, een Elvis Presley fanclub. Een prima gesprek waarin aan de hand van een vijftal filmpjes ingezoomd werd op de beginjaren van Elvis.

Maarten Teekens maakt (ook) deel uit van The Wanderers, een bandje dat jaren 50/60 muziek covert. Zij zijn bezig een theaterprogramma te maken rondom Elvis. Het is de bedoeling dat dit programma na de zomer van 2020 door Nederland gaat toeren.

Homepage Luistercafé Noordkade

(maandag 9 maart 2020)
Hans van Duijnhoven

Door Hans van Duijnhoven

Bibliothecaris sinds september 1979. Werkzaam in de regio Noord Oost Brabant.

Één reactie op “Luistercafé Noordkade #33 Elvis Presley”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: